Klanten aan het woord

Ons toegewijde team werkt elke dag hard om hoogwaardige transportdiensten te leveren die voldoen aan de specifieke eisen en verwachtingen van onze klanten. Van het veilig en tijdig leveren van goederen tot het zorgen voor een soepele en efficiënte logistieke operatie, streven we ernaar om altijd de beste service te bieden. Lees hieronder wat klanten over ons zeggen.

Margreet van Elderen, Frigo Group:

Kunt u ons meer vertellen over uw samenwerking met Heinis Logistics?
Margreet van Elderen: Zeker, ik werk al meer dan een decennium nauw samen met Heinis Logistics. Het is een samenwerking die ik zeer waardeer en waar ik regelmatig gebruik van maak. Onze hoofdactiviteit met Heinis betreft voornamelijk gekoeld transport. We huren hun vrachtwagens in, compleet met chauffeurs.

Hoe zou u de chauffeurs van Heinis omschrijven?
Margreet van Elderen: De chauffeurs van Heinis zijn uitzonderlijk betrouwbaar en vriendelijk, en hebben vooral een uitstekende klantgerichte houding. Dit maakt mijn samenwerking met Heinis enorm prettig.

Wat maakt Heinis Logistics volgens u een betrouwbaar bedrijf?
Margreet van Elderen: De directeur van Heinis heeft een reputatie voor het nakomen van zijn afspraken. Dat is voor mij cruciaal, want ik streef ernaar om een excellente service aan mijn klanten te bieden. En dat kan ik alleen doen als ik op mijn partners kan vertrouwen.

Hoe draagt deze betrouwbaarheid bij aan uw klanttevredenheid?
Margreet van Elderen: De leveringsbetrouwbaarheid van Heinis, gecombineerd met hun professionele klantenservice, draagt in grote mate bij aan mijn succesvolle relatie met hen. Dit zijn factoren die ertoe hebben geleid dat ik zo lang met hen samenwerk.

Zou u zeggen dat deze samenwerking wederzijds voordelig is?
Margreet van Elderen: Absoluut, ik heb met plezier werk uitbesteed aan Heinis Logistics. Een goede relatie werkt immers in twee richtingen: zij leveren kwaliteitswerk en komen hun afspraken na, wat mij motiveert om mijn taken met vertrouwen aan hen uit te besteden.

Jeroen Kossen
Trucktyres.com

‘Heinis Logistics is voor ons een fijne partner, want ze komen hun afspraken altijd na en het is makkelijk communiceren, want het bedrijf is niet te groot. Lekkere korte lijnen!’’

Rebecca
vz.nl

‘We werken al heel veel jaren met Heinis. Ze regelen al ons transport. Ze staan altijd voor ons klaar en ontzorgen perfect. Fijne partij om mee te werken! Ze zijn een verlengstuk van ons geworden.’

Kelly Bunsee
Bbvlogistics.nl

‘Wij zitten bij Schiphol en hebben ons gehele transport uitbesteed bij Heinis. Dat gaat altijd goed. Ik vind het ook super dat ze een nieuw wagenpark hebben. En: afspraak is afspraak bij Heinis!’

Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden

Of bel ons: 020 – 497 4757