Toen en nu

Als we terugkijken op de geschiedenis van Heinis Logistics BV, moeten we 40 jaar teruggaan in de tijd naar de oorsprong van het bedrijf. Het begon allemaal in 1973, toen Jaap van Staaveren het transportbedrijf Int. Transport J. van Staaveren B.V. oprichtte. Het was een familiebedrijf en het begon als een kleinschalig bedrijf dat voornamelijk lokaal transport verzorgde.

Door de jaren heen groeide het bedrijf en breidde het zich uit naar internationale transportdiensten. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een professionele logistiek dienstverlener met een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. De klantenkring groeide gestaag.

In 2007 nam Wim Heinis het bedrijf over en werd het omgedoopt tot Heinis Logistics BV. Wim Heinis bracht nieuwe ideeën en een nieuwe visie met zich mee om het bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Hij had een sterke focus op klanttevredenheid en zette zich in om ervoor te zorgen dat de klanten de best mogelijke service kregen.

Sinds de overname heeft Heinis Logistics BV zich verder ontwikkeld en uitgebreid. Het bedrijf biedt nu een breed scala aan logistieke diensten aan, waaronder wegtransport, warehousing en distributie. Het team van professionals blijft zich inzetten voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, waardoor Heinis Logistics BV een betrouwbare en professionele partner is voor al uw logistieke behoeften.

Heinis Logistics is uitgegroeid tot middelgrote partner in de transportwereld waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Deze persoonlijke aandacht komt tot zijn recht doordat de medewerkers die bij ons werken, dit al vele jaren doen en de klanten goed kennen. Hierdoor hebben wij aan een half woord genoeg en kunnen u perfect ontzorgen en ondersteunen.