Toen en nu

In 2007 nam Wim Heinis het bedrijf Int. Transport J. van Staaveren over en werd in 2008 omgedoopt tot Heinis Logistics BV. Wim Heinis bracht nieuwe ideeën en een nieuwe visie met zich mee om het bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Hij had een sterke focus op klanttevredenheid en zette zich in om ervoor te zorgen dat de klanten de best mogelijke service kregen.

Sinds de overname heeft Heinis Logistics BV zich verder ontwikkeld en uitgebreid. Het bedrijf biedt nu een breed scala aan logistieke diensten aan, waaronder wegtransport, warehousing en distributie. Het team van professionals blijft zich inzetten voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, waardoor Heinis Logistics BV een betrouwbare en professionele partner is voor al uw logistieke behoeften.

Heinis Logistics is uitgegroeid tot middelgrote partner in de transportwereld waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Deze persoonlijke aandacht komt tot zijn recht doordat de medewerkers die bij ons werken, dit al vele jaren doen en de klanten goed kennen. Hierdoor hebben wij aan een half woord genoeg en kunnen u perfect ontzorgen en ondersteunen.