Zin om bij ons te werken?


Kom bij ons team: Word chauffeur bij Heinis Logistics

Heinis Logistics is een kleinschalig, regionaal opererend transportbedrijf vol toewijding voor excellente service. We zoeken jou, een chauffeur, om ons hechte team te versterken. Bij ons vind je collega’s in de leeftijd van 25 tot 63 jaar en een prettige, ongedwongen werksfeer waarin we veel waarde hechten aan persoonlijke omgang met elkaar.

Bij Heinis Logistics geniet je van flexibele werktijden, dus overwerk is niet aan de orde. Je bent altijd op tijd thuis voor het avondeten! We zijn een bedrijf dat jouw welzijn voorop stelt en begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren heeft als het gaat om werken. Of je nu graag vroeg begint of later op de dag, of je liever lange afstanden rijdt of juist kortere routes, bij Heinis Logistics passen we het werk aan naar jouw wensen.

Onze vloot bestaat uit up-to-date vrachtwagens, altijd goed onderhouden en klaar voor gebruik. We geloven dat goed gereedschap het halve werk is, dus zorgen we ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Wat vragen we van jou?

  • Geldig rijbewijs CE
  • Code 95
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre, maar geen vereiste
  • Je bent betrouwbaar, punctueel en respectvol naar collega’s en klanten
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling

Ben je klaar om deel uit te maken van een bedrijf dat jouw welzijn voorop stelt en waar je bijdrage echt wordt gewaardeerd? Solliciteer dan vandaag nog en word onze nieuwste chauffeur!

Heinis Logistics is een gelijke kansen werkgever. We moedigen sollicitaties aan van iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond, religie of etniciteit. Word onderdeel van onze familie en ervaar hoe het is om te werken in een omgeving waar jij centraal staat. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv naar info@heinislogistics.nl

Voor een offerte, meer informatie of vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Ga naar contact