Wij zijn een transportbedrijf in het hart van Noord-Holland

Alle soorten transport, snel en veilig van A naar B

Heinis Logistics, centraal gevestigd in Noord-Holland, biedt u een verscheidenheid aan transportdiensten. Deze omvatten het transport van pallets, het vervoer van geconditioneerde goederen en het transport van een breed scala aan goederen met onze vrachtwagens. Met onze expertise, opgedaan door jarenlange ervaring, streven wij ernaar om betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen te leveren. Onze uitgebreide diensten dekken een breed gebied rond Zwanenburg, binnen een straal van 25 kilometer. Dit gebied omvat steden en plaatsen zoals Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Zaandam, Beverwijk, Bloemendaal, Halfweg, Heemstede, Nieuw-Vennep, Ouderkerk aan de Amstel, Vijfhuizen en Zandvoort.

Pallet transport

Wij zijn gespecialiseerd in pallettransport, waarbij wij een toegewijde transportdienst bieden. Dit houdt in dat uw zending individueel wordt vervoerd, zonder tussentijdse stops om andere goederen te laden of te lossen. Deze dienst is bijzonder nuttig voor verzendingen die dringend of bijzonder gevoelig zijn.

Geconditioneerd transport

Onze geconditioneerde transportdiensten zorgen ervoor dat goederen die temperatuur gecontroleerd vervoer vereisen, zoals voedingsmiddelen en farmaceutische producten, altijd op de juiste temperatuur blijven. Vanaf het moment van ophalen tot aan de aflevering zorgen wij voor een stabiele omgevingstemperatuur.

Op- en overslag

Daarnaast bieden wij opslag- en overslag diensten. We beschikken over beveiligde en technologisch geavanceerde magazijn faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en onbeschadigd blijven tijdens hun verblijf.

Full-truckload

Wanneer het gaat om het transport van grotere zendingen, hebben wij de capaciteit om full-truckload (FTL) transport te bieden. Dit betekent dat een volledige vrachtwagen beschikbaar is voor uw zending, waardoor een efficiënter en kosteneffectiever vervoer van grotere hoeveelheden goederen mogelijk is.

Regio Amsterdam

Wij erkennen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij bijvoorbeeld ook speciale transportdiensten aan in de regio Amsterdam. Of het nu gaat om het vervoer van oversized ladingen, kostbare goederen of andere specifieke verzendingen, ons ervaren team kan veilige en efficiënte transportoplossingen bieden.

Een van de hoekstenen van onze bedrijfsfilosofie is onze inzet om gemaakte afspraken na te komen. Wij begrijpen hoe cruciaal betrouwbaarheid is in onze branche. Daarom zetten wij ons in om aan uw verwachtingen te voldoen en ervoor te zorgen dat elke zending volgens afspraak en planning wordt afgeleverd.

We zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid in de hedendaagse transportsector. We streven ernaar om onze CO2-voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Dit doen we door het optimaliseren van onze routes om brandstofverbruik te minimaliseren en het continu opleiden van onze medewerkers over de beste milieupraktijken.

Kortom, ons doel bij Heinis Logistics is om de logistieke last van uw schouders te nemen en u gemoedsrust te geven. Met onze uitgebreide transport- en logistieke diensten, ons toegewijde team en onze passie voor het leveren van excellente service, geloven we dat we dit doel elke dag weer bereiken.

Dus, of u nu op zoek bent naar transport van pallets, geconditioneerd vervoer, speciaal transport in Amsterdam of Noord-Holland, of wellicht een andere vorm van vrachtvervoer, wij staan voor u klaar. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij uw logistieke partner kunnen worden.

Voor een offerte, meer informatie of vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Ga naar contact